Min dag idag har mest bestått i att läsa in mig, skriva och dricka kaffe med Vergiliusmjölk (seriöst, den rorar mig fortfarande så mycket att jag har varit tvungen att googla). Är glad över att under kursen ha fått tillbaka den självdisciplin som var stadd i slösurfförfall innan jag åkte; sedan igår har jag skrivit tio sidor från scratch.
Nu: vernissage.
Nu: vernissage.
2 kommentarer:
Hej Lovisa!
Även om jag kan förstå att du faller för mejeriprodukter med antika kopplingar, så vill jag bara uppmärksamma dig på att "mjölk" som är hållbar i tre månader och kan förvaras i rumstemperatur nog med all säkerhet har förlorat lite smak och autenticitet i processen...
Ja, ja...jag kanske är bakåtsträvande och har en pappa i mejeribranchen, men nån måtta får det väl vara på vad man får göra med så goda saker som mjölk?
Stor kram från Årsta!
Nej, även jag inser att mjölk med utgångsdatum nästa år nog inte är helt naturligt framställd... men grejen är att just den mjölken smakar absolut godast, jag dricker sällan mjölk i Sverigen, men nu alltså!
Kram tillbaka!
Skicka en kommentar