14 augusti 2007

Världens bästa citat

Gissa filmen:

-Nej, jag har ångrat mig. Jag måste hem.
-Nu?!
-Aa, jag har faktiskt lagt en massa brötchen i ugnen!
-Brötchen?!
-Men nån måste ju ta ut dem.
-Kan inte din mamma göra det då?
-Nej! Jag! Annars bränns dom ju fast i bakplåten fattar du väl!


10 kommentarer:

Anonym sa...

ÅH! Jag vet, jag vet, jag vet! Eller rättare sagt jag vet att jag vet men eftersom jag har bomull i hela huvudet så kommer jag inte ihåg, fan va arg jag blir. Jag vet ju att jag vet.

Lovisa sa...

Åh jag vet att du skulle kunna vara den människan som vet detta! Snälla tänk lite till så lovar jag att säga sen!

Anonym sa...

Åh, jag avlider... :) Jag har fastnat i Fucking Åmål och kommer inte loss men vafan, jag vet att jag har sett detta...

Lovisa sa...

Nej, det är inte fucking Åmål, men det är en annan ungdomsfilm (nä, är det? Jag som tyckte att citatet lät very Bergman) i vilken bland annat en ung Cajsa-Lisa Ejemyr syns, och Sarah Dawn Finer i en biroll.

Anonym sa...

Då måste det ju vara Bert! :)

Anonym sa...

Nu ser jag det framför mig. Han är redan på väg bort när hon sitter kvar och ropar "men kan inte din mamma göra det då" och han ropar tillbaka...

Lovisa sa...

Och tolv poäng går till Stockholm och Charlotte! Det är hämtat ur Bert den siste oskulden (underskattat bra film), och de är i en park och ja, hon ropar det när han går därifrån. Det finns inget citat som bättre uttrycker den där o shit nu blev det lite mycket, vad ska jag göra nu-känslan. Jag antar att det är tacky att citera den filmen, but I love den.

Anonym sa...

Jag har den på VHS! Yes, trendspanaren som om två veckor föreläser på en mässa om vilka som blir de fyra största trenderna inom design 2008 har Bert den siste oskulden på VHS! All others, go fuck yourselves!

:)

Lovisa sa...

Åh, jag undrar när VHS blir retrorätt igen? Det tycker jag att du borde föreläsa om vid tillfälle :) Själv har jag inte filmen på VHS men väl TV-serien...

Anonym sa...

Det är Bert- den siste oskulden.