14 januari 2009

Il gruppo

Dagens höjdpunkt var dock inte tapethittandet utan Il gruppos julmys. Annchen, dagens hjältinna, hade ställt in sin uppkörning för att kunna träffas, så ni förstår ju själva kärleken. Vi var hemma hos Sofia i hennes fantastiska tittskåp till lägenhet där vi bytte julklappar, drack vin och mölade. Jag fick en oerhört härlig rosa Jesussparbössa i plysch av Annchen och en frireligiös och mycket pedagogisk CD-skiva om hur man dejtar med respekt av Sofia.

Från baksidetexten: Dating är ett spännande låneord som kittlar lite i både magen och munnen. Är de gammalmodigt, ute eller kanske rent av riktigt romantiskt!? Idag är väldigt mycket så sexfixerat och ytligt att man nästan glömt bort det som alla egentligen längtar efter; en riktig romans med den perfekta solnedgången på klipporna.

Tydligen ansåg Sofia att jag och Annch tillhörde den onådda folkgruppen [sic!] som inte nåtts av detta budskap. Återkommer med dess effekt på mitt kärleksliv.

Efter vårt mys träffade jag föräldrarna för lite mer inredning. Jag ska få pappas Jetson som ska kläs om i - ta-daa - ljusblått. Kommer bli så fab och trots att mitt hem inte kommer innehålla varken en PH-lampa eller Lilla Åland stol så plockar Jetson ett par Lundaakademikerpoäng när det kommer till inredning. Som möjligtvis den ljusblå insatsen äter upp, men ändå.

Nu när jag gått igenom de sista lådorna och plockat på mig ett par frukttänger och underlägg med jaktmotiv till mitt nya hem ämnar jag bada. Ttfn!

2 kommentarer:

Pingvinkvinnan sa...

Det låter superspännande med inredningsletande, när flyttar du in? Som sagt var, jag kommer gärna o kikar på lägenheten sedan. Apropå inredning så såg jag Musikministeriet häromkvällen. De lät två personer med synestesi inreda ett rum efter en Eric Gadd-låt. Det blev extremt färgglatt...

Lovisa sa...

Flyttar nu i månadskiftet och du är mer än välkommen! Missade programmet men har hört om det. Ska försöka se det på SVT, även om min synestesi tyvärr inte inkluderar musik.