13 juli 2007

Shake that thing

Igår bjöd en av de italienska tonårstjejerna som prao:ar på siten oss på fest vilket var snällt, speciellt med tanke på att vi är trettio stycken. Vi åkte i en liten karavan till hennes föräldrars helt random jättestora villa med dansbanealtan och utsikt över hela dalgången. Tillställningen var en blandning av högstadiedisco (musiken och dansen i ring, men å andra sidan var värdinnan sexton) och cocktailparty (avancerad bar med med ambitiös bartender, jag beställde en bellini och han försvann i typ tio minuter för att handpressa persikor). Stundtals hysteriskt roligt på det där sättet som det bara kan bli när ett gäng övertrötta människor dricker för mycket vin, line dansar till Beyoncé och skämtar om spadar.

Och imorse åt vi frukost kvart över sex som vanligt.

2 kommentarer:

Kristina sa...

Surrealistiskt men dunderkul? LAter som den perfekta festen. For vad hade inte hogstadiediskona varit med RIKTIGA cocktails? ;) skulle vara avundsjuk om jag inte varit lite sa dar urgh efter gardagen. farscinerande...

Lovisa sa...

Ja, jag älskar kombinationen fab och tacky, bara fab blir lätt för pretto och bara tacky, tja, tacky. Hehe, om DU är bakfull så måste det ha varit en sjukt blöt fest :)