18 november 2008

Take your passion and make it happen

Vi förordar således FM Lovisa till innehavare av det utlysta studiestödet i Antikens kultur och samhällsliv.

Åh herregud jag DÖR av glädje, DÖR!!!

Återkommer med något mer substantiellt efter jag har slutat gråta av glädje/ringa alla jag känner.

14 kommentarer:

Kristina sa...

grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis. KRAM

Lovisa sa...

Tusen, tusen tack! För all stöd, pepp, tumhållning, vänskap, ALLT! KRAM!

Anonym sa...

GRATTIS GRATTIS!!!

önskar en grecist

Lovisa sa...

Stor tack, det värmer.

Nene sa...

Tusen grattiskramar! Kunde inte bli bättre eller hur? Och lagom till födelsedagsfirandet också.

Vad innebär det rent konkret? Tidsbegränsat?

Anonym sa...

Innebär detta att damen nu kan tillåta sig än mer rödvin och fler snittar garnerade med fransk mögelost, såsom det anstår en sann fullblodsakademiker? :-) Nåväl, ett stort grattis till framgången i alla fall!

Mvh,

Värsting-AKS:arn

Lovisa sa...

Nej, det kan inte bli bättre än så här, en av mina största drömmar slår in och jag kan inte greppa det.

Rent konkret så är jag än så länge enbart föreslagen, det kan fortfarande överklagas och inget är beslutat. Men det är ett stort steg på vägen. Tidsmässigt innebär det fyra betalda år att ägna åt vad jag älskar mest av allt. Antikhistoria.

Värsting-AKS:arn: (måste erkänna att jag är lite nyfiken på vem du är...) Självklart! Eran med rödvin och snittar har bara börjat!

Unknown sa...

Helt utan att ta ut något självklart i förskott, naturligtvis - frågorna som bara måste få sitt svar:

1) Blir det nya styrelseposter (och kanske retur i lärarförslagsnämnden) nu?

2) Blir det ytterligare fyra lyckliga år på korridor nu (du kommer ju inte ens ha fyllt trettio vid disputationen, och jag vet många som bott kvar vid ansenligare ålder än så...)?

STORT grattis igen. Årstaklacken hejar!

Anonym sa...

Jag är ingen person ur din bekantskapskrets som ämnar skoja med dig, inte alls. Är blott en lågboren pleb med ytligt intresse av antiken som ögnar igenom Latinbloggen, samt bloggar som kan nås därifrån, med jämna mellanrum. Hajade dock till när jag besökte denna blogg första gången, ty jag kände igen dig och din iögonfallande röda hårman (som får mig att tänka på Robert E. Howard's sköna, svärdsvingande hjältinna, Red Sonja. :-) ). Jag har minsann sett dig live - ja, vi har t o m vistats i samma föreläsningssalar en kort tid, när AKS i Lund ännu var inhyst i det myspysiga Antikmuséet. Du brukade sitta närmast rhetor ChW i den Öfvre Salen, på hennes vänstra sida från katedern sett. Jodå, så é de... *fniss* :-) I övrigt är jag en total nobody för dig, damen: ännu en i mängden av anonyma bloggläsare/fans bara! :-)

Grattis än en gång! Låter som om studiestödet praktiskt taget är rott i hamn, trots allt!


Mvh,

Värsting-AKS:arn

Lovisa sa...

Martin:

1) Jag vill mer än gärna, och jag hoppas att fakulteten vill, så har doktorandkåren förtroende för mig så kommer det lätt bli fler poster! Dessutom kommer jag, om allt går vägen, bli ensam forskarstuderande i AKS så det finns ingen som kan doktorandrepresentera ämnet mer än jag. Kan under intervjun ha framhållit min kärlek till att sitta i möten.

2) Korridoren vill gärna det. De vill även väldigt gärna att jag ska börja undervisa på 7.5-poängare som de kan läsa. Jag tänker mer att det är läge att casha in fler vuxenpoäng och köpa bostadsrätt.

Lovisa sa...

Värsting-AKS:aren:

Ja, då har jag mina misstankar om vem du är! Trodde visserligen aldrig att du var någon i bekantskapskretsen som försökte skämta med mig, men det är alltid trevligt att ha kontakt med sina fellow-AKS:are.

Tusen tack för grattis!

Anonym sa...

Grattis!!!

Tummar hålls att det går hela vägen! Hejjar på och tycker att livet är super och rättvist och bra på alla sätt! Heja dig!!!

*kram
Karin

Anonym sa...

Eftersom jag också tar ut din seger i förskott så säger jag ett ENORMT GRATTIS!! Gud vad roligt!

Lovisa sa...

TUSEN TACK! Jag förstår det fortfarande inte.