28 december 2008

Det finns en gata där alla kan mitt namn

Då mamma är sjuk följde jag igår med pappa som smakråd på stan och gick därefter för att titta på tapeter och svärma lite här. När jag sedan i väntan på vagnen skulle ringa Pegah för att styra upp vår dejt visade hon sig vara i närheten och vi spontanfikade i ett par timmar, mys. På kvällen träffades vi igen, då tillsammans med Felicia, Karin och Helena, för den obligatoriska ölen på Andra Lång.

Du vill inte möta oss i en mörk gränd.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Tapeter kan faktiskt vara ett ganska roande tidsfördriv. Innan vi fastnade för det vi gjorde som nyinflyttade hade vi kunnat vara spekulanter på "liten apa äter paradisäpple på djungelranka mot guldfond"-motiv ELLER något slags växtinspirerat rankdito mot ljusblå (!) bakgrund med lite diffusa prickar i mönstret. Just det ja, om man ställer sig på någon decimeters håll ser man ju att de där prickarna utgör konturerna på kopulerande par. Kanske en lite raffigare matplats? Nej, vi tar den rankiga utan guld och sex den här gången.

Lovisa sa...

Åh, vet du vad det bästa är? Att jag känner igen båda tapeterna exakt - älskar den med aporna! Älskar alla tapeter med små detaljer att upptäcka, dock måste de ju vara ljusblå för att få åka upp på mina väggar. Även om guld och sex också är härligt.