08 augusti 2008

08.08.08

Ser på OS-invigningen. Borde verkligen packa. Följande sexton dagar kommer bli fullständigt demoraliserande för mina studier och liv i allmänhet. Kommer inte skriva, däremot se typ lerduveskytte halv sex på morgonen. Det är för övrigt så fint att Christian Olsson fick bära fanan. Däremot enbart pinsamt av de svenska deltagare som gick och fotade under inmarchen, liksom ni kommer få femtio suddiga kort och se allmänt fåniga ut inför en hel värld. Och, eh, det hela dokumenteras faktiskt ändå.

En sak jag verkligen skulle vilja köpa är hela inspelningar av fina sportögonblick. Inte bara Stefan Holms guldhopp utan tävlingen i sin helhet så man får all spänning. Och framförallt Sveriges guldmatch i Turin. Hade jag vid tillfället inte varit fullt upptagen med att dö av nervositet skulle jag tänkt på att styra upp en inspelning, har ångrat det bittert sedan dess. Förstår att det här säkert är svårt av rättighetsskäl, men fint hade det varit.

Dagens ironi måste vara kommentaren om Kinas önskan om att göra det här till de gröna spelen sekunden efter att gigantiska fyrverkerier hade bränts av.

Inga kommentarer: