19 oktober 2008

Återträff eller Jag undrar hur fåret Lars har det

Kom hem vid fyra i natt och hade således en lugn förmiddag innan jag träffade Sofia för en Vasagatsfika. Det var så fint att se den gula ankan igen och vi drack kaffe och var Romnostalgiska (och Annchen, vi saknade dig! Längtar redan efter julmys med Il gruppo). Vi talade om etrusker, levande och döda, taxar, tuppisar och fiskar, Colossäå, larer, larren, Lars och Larss, Grand Tours, en gruppsäck med korkek, julkrubbor, Pompeii, Paestum, Ravenna, de synkade klänningarna, Cecilia Lind och farbröder vi minns, I give you all I've got to give, mozzarella, Vergiliusmjölk och trevlig utställning, jag gillar verkligen drinkbuffén. Helt enkelt allt man behövde vara på plats de där tio veckorna för att förstå.

5 kommentarer:

Barbarossa sa...

...eller kan förstå i alla fall lite grann av om man varit på det kära Istitutot och på ett eller annat sätt deltagit i Kursen.:-) Det är fint med nostalgi!

Lovisa sa...

Ja, har man både hängt på Institutet och dessutom tillbringat två heldagar med kursen i Ostia så kanske man förstår en hel del av vad jag pratar om... :)

Barbarossa sa...

Jo. Och har man dessutom hängt med/undervisat på hela förra Kursen (varvid en mycket minnesvärd helg i den stora metropolen Blera ingick) kan man ju föreställa sig en del av det andra också...:-D

Anonym sa...

Åh, sötisar! Taxar också! Vilka extrapoäng ni får nu... Längtar redan till (redan nu potentiellt legendariska) España 2009!

Lovisa sa...

España 2009 - Il Gruppo ger sig ut på ännu en Grand Tour iklädda matchande klänningar. Åh, den spanska våren!