01 december 2009

Paus

Den här veckan är hysterisk. Inte jobbmässigt, men allt annat. Som inte är tråkigt, men ...mycket. Fast i eftermiddags lade jag allt som borde göras åt sidan och gick och klippte mig, skönt att bli av med allt slitet. Ikväll tänker jag alla borden ligga kvar vid sidan om och istället klä granen (guldsvanar och ljusblå kulor, bilder kommer) och bjuda Åsa och Micke på glögg och lussekatter och bara ta det lugnt tillsammans med dem.

4 kommentarer:

Sandra sa...

Hej!
Du känner inte mig, men jag hittade till din söta blogg när jag googlade "konferencier" (ett inlägg som hette "när jag var liten ville jag bli konferencier). Eftersom jag försöker finna inspiration till vad jag ska göra i mina fortsatta studier, så skulle jag vilja fråga vad du pluggar/har pluggat?
Ha en bra dag!

Lovisa sa...

Hej,

roligt att du hittade hit! Jag har läst historia, latin och antikhistoria och nu doktorerar jag i det sistnämnda och ägnar dagarna åt romersk historia vilket är fantastisk roligt. Och du?

Sandra sa...

Vad roligt det låter!:)
Just nu pluggar jag konsthistoria, och har tidigare läst religion och arkeologi. Men mest av allt undrar jag vad det ska bli av mig:) Roligt att läsa om någon som brinner för den väg hon valt i livet i alla fall, inspirerande!

Lovisa sa...

Hittar man något man brinner för så brukar det lösa sig! Och innan man gör det måste man ju pröva runt en hel del... Lycka till!