26 februari 2010

Önskan

Om det är något jag skulle vilja lära mig att bli bättre på så är det att bli mer jämneffektiv och disciplinerad. Mindre ställtid. Igår var jag letargisk större delen av dagen, idag swoosh swoosh så är text till en work shop inskickad och klar. Herregud vad mycket som skulle bli gjort om det alltid var så här.

4 kommentarer:

Minerva sa...

Jag tänker likadant som du, men tröstar mig med att vi kreativa människor kanske behöver våra ofokuserade stunder! (???)

Lovisa sa...

Ja, det är klart att man behöver tid att tänka efter, vilken man nog gör när man är ofokuserad, men ändå. Lite mer effektivitet skulle jag vilja ha!

Minerva sa...

Ja, jag håller med. Det myckna datoranvändandet är till exempel ödesdigert för min kreativitet. Oj, vad det splittrar min uppmärksamhet.

Lovisa sa...

Jag har tänkt precis samma sak, och försöker hitta lösningar. Men även när jag försöker ha bara ett ordbehandlingsprogram öppet behöver jag plötsligt slå upp något och då är det lätt att kolla mailen samtidigt, och Facebook, och... Funderar på att helt enkelt ibland arbeta långt borta från datorn. Penna och papper!